Stillig moderne kjøkken

Skreddersydd eleganse: Eirik og Jorunns kjøkkendrøm realisert av Bjerks Trevare

Når hjemmets hjerte trenger en fornyelse, er det få ting som slår følelsen av å se sitt drømmekjøkken bli til virkelighet. Eirik og Jorunn opplevde nettopp dette med Bjerks Trevare ved roret, og forvandlet et kjøkken fra år 2000 til et moderne, funksjonelt og estetisk tiltalende rom.

Med skreddersydde løsninger, nøye gjennomtenkt design og en service som imponerer, ble deres kjøkken mer enn bare et oppussingsprosjekt – det ble et sant mesterverk av kvalitet og stil.

Her er tilbakemeldingen fra Eirik og Jorunn:

«Vårt kjøkken fra 2000 med stor øy og vifte som dominerte rommet var klar for modernisering. Vi hadde litt tanker og ider hva vi ønsket når vi tok kontakt med Bjerks Trevare. Etter en god veiledning i showrommet på Håbet så fikk vi nytt syn og tanker på oppbygging av rommet. Bjerks laget til tegninger over rommet og kom med ideer og løsninger. Nyttig å ha som verktøy for videre diskusjoner i heimen. 

Kjøkkenet ble endret fra en mindre L med stor øy til en stor L der vi utnyttet en langvegg til benkeskap og en kortside til høyskap. Høyskapene har ekstra høyde for å følge linjer fra høye vinduer. Benkeskap langvegg har ekstra dybde for bedre utnyttelse. Herlig å ikke ha «tunge» overskap. Vegg over benkeplater er blitt fliselagt med «parkettfliser» og har fått lyslist og noen åpne pyntehyller for dekor.

Kjøkkenet ble bestilt for montering i slutten av januar slik vi kunne gjøre litt innsats med fliser gulv/vegg, maling osv for å klargjøre rommet. Bjerks trevarefabrikk sine montører kom med kjøkkenet og gjorde seg ferdig i løpet av en god dag. Benkeplate i Dekton ble måltatt og levert/montert noen få dager etter.  Motor som åpner skuff med kildesortering burde vært et must for alle.

Ekstremt fornøyd med vårt kjøkken fra Bjerks Trevarefabrikk. Både løsninger, tilpasninger i rommet, utførelse/montering og ikke minst kvaliteten det oser på kjøkkenet.

Så takk for god service og leveranse.»

MVH

Eirik og Jorunn Hauff

Stillig moderne kjøkken